Lai gan vienmēr ir svarīgi atcerēties to, ko esam zaudējuši, dažreiz zaudējums var būt arī iespēja jaunam sākumam.

Kad mēs zaudējam kaut ko, ko mēs lolojam, tukšuma sajūta, ar kuru mēs esam atstāti, var būt milzīga. Telpa, kas tika piepildīta gan mūsu dzīvē, gan sirdīs, tagad ir tukšums. Sāpju, zaudējuma un atšķirtības sajūtas dažkārt var būt grūti panesama.

Lai gan vienmēr ir svarīgi godināt to, ko esam zaudējuši, dažreiz zaudējums var būt arī iespēja jaunam sākumam. Kad mēs esam gatavi, attiecību, darba vai sapņa atstāto tukšumu var uzskatīt par atvērtu telpu, ko var piepildīt ar kaut ko jaunu: jaunu pieredzi, jaunām zināšanām, jauna darba iespējām, jauniem sapņiem, jauniem cilvēkiem un jauniem izaugsmes veidiem.

Ja esat zaudējis darbu vai izbeidzis attiecības, jūsu pirmās domas var būt par tukšuma aizpildīšanu ar līdzīgu darbu vai tāda paša veida attiecībām. Centieties nesteigties, lai tikai ar kaut ko aizpildītu tukšumu.

Darba zaudēšana var atbrīvot jūs, lai izpētītu jaunas iespējas, it īpaši, ja esat pāraudzis veco. Tāpat attiecību zaudēšana var dot jums iespēju no jauna atklāt savas intereses, izpētīt jaunas kaislības un satikt dažādus cilvēkus.

Ja, meklējot ko labāku, kas liek jums justies neērti, tad atcerieties, ka jūs nenoniecināt to, ko esat zaudējis, vai to aukstasinīgi aizstājat ar ko citu. Jūs pieņemat to, ka dzīvē mums dažreiz ir no kā jāatsakās un jāļauj tam iet, lai mūsu zaudējumu radītajā atvērtajā telpā iekļūtu kas jauns. To darot, jūs godājat to, kas jums ir bijis, un uzņemat jauno savā dzīvē ar atvērtu telpu, atvērtu prātu un atvērtu sirdi.

Izmantots informācija no: https://www.dailyom.com/

Visits: 41

instagram
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail